Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.03.2020

( Votes )
Овен
Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.03.2020

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.03.2020

( Votes )
Овен
Навярно сте възлагали твърде много надежди на този ден. Ако те не се сбъднат(а звездите не изключват такава възможност) , разочарованията Ви ще са неизбежни.За щастие наблизо ще имате близък чове, който ще Ви разбере и утеши. Впрочем, и на това не си заслужава да се надявате.Но така, за всеки случай....

Продължение...

   

Хороскоп за 09.03.2020

( Votes )
Овен
Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.03.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

   

Страница 169 от 374

<< Начало < Предишна 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Следваща > Край >>