Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 05.05.2021

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.05.2021

( Votes )
Овен
Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.05.2021

( Votes )
Овен
През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които до раздялата е само една крачка. Ако тълкувате нещата по точно такъв начин, непременно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?

Продължение...

  

Хороскоп за 02.05.2021

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.05.2021

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

  

Страница 123 от 374

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>