Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 19.02.2021

( Votes )
Овен
Ще Ви дойдат на ум неочаквани решения. Смелост и нестандартно мислене ще станат главните Ви преимущества и ще Ви осигурят възможност да изпреварите конкурентите и да оставите недоброжелателите далеч назад. Може и да се окажете учудени от своите успени, защото ще може да постигнете дори онова, от което сте били вдигнали ръце. За съжаление днес е много голяма вероятността от безотговорни действия, някои от които може да се отразят крайно негативно на отношенията Ви с близките. Не прибързвайте да се обвържете с нови романтични отношения.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.02.2021

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.02.2021

( Votes )
Овен
През този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите. Отношенията с ръководството и висшестоящите лица ще станат по- продуктивни, ако протичат в неформална обстановка и в непринуден стил. Приятели или близки роднини ще са готови през това време да съдействат за издугането Ви в служебната йерархия или за изпълнение на някакво Ваше желание. В съшото време няма да е излишно да сте предпазливи в опита да вкарате в привичната си работа нови елементи. При повнимателно разглеждане някои от тях ще се окажат вече остарели.

Продължение...

   

Хороскоп за 16.02.2021

( Votes )
Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.02.2021

( Votes )
Овен
Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате ясна передстава за онова, което се случва в настоящето. Всъщност имате представа за настоящето - в крайна сметка знаете не по-лощо от другите какво става. Но тъй като сте сериозен и проницателен човек, и владеете инструменти и може да си дадете сметка, какво щастие Ви дава Вашия свят. Ако го направите, ще увеличите шансовете си за това, плановете, които правите, да са разумни и ефективни. Напред!

Продължение...

   

Страница 129 от 371

<< Начало < Предишна 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Следваща > Край >>