Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.10.2019

( Votes )
Овен
Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Продължение...

 

Хороскоп за 19.10.2019

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.10.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

Хороскоп за 18.10.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 17.10.2019

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.10.2019

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

  

Страница 188 от 374

<< Начало < Предишна181182183184185186187188189190Следваща > Край >>