Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 30.12.2020

( Votes )
Овен
Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие, могат само да Ви разочароват. Умът и сърцето явно ще воюват и затова звездите Ви съветват, да се вслушате именно в сърцето, а умът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.12.2020

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 28.12.2020

( Votes )
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

   

Хороскоп за 27.12.2020

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.12.2020

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

   

Страница 137 от 374

<< Начало < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Край >>