Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 07.08.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.08.2019

( Votes )
Овен
Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки..... Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.08.2019

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

  

Хороскоп за 04.08.2019

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.08.2019

( Votes )
Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

  

Страница 202 от 374

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>