Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 09.06.2019

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.06.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не е зле да преосмслите отношенията си със своята романтична половинка. Дайте си сметка, че трябва да отхвърлите всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако смятате, че сте направили всичко възможно, би трябвало да се замислите за внасяне на кардинални промени в ситуацията.

Продължение...

Хороскоп за 08.06.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 07.06.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

  

Хороскоп за 06.06.2019

( Votes )
Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 03 – 09 юни 2019

( Votes )
Овен
Не  е  желателно в  понеделник  да  започвате  нищо  ново, но  пък за сметка  на  това  успешно  може  да приключите  с  нещата, които  са  Ви  досадни. Старайте се  да  се  освободите  от  негативните  мисли и  хората, предизвикващи  неприятно усещане у Вас  и  не  се  включвайте  в  неща, които с  нещо  Ви  притесняват. В  сряда може  да  се  промени часа  на  тръгване  или  въобще  да  не  се  състои  планирано  пътуване.  През  почивните  дни  има  шанс  да  срещнете  нови и интересни  хора в  приятелски  кръг.

Продължение...

  

Страница 210 от 374

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>