Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 04.12.2018

( Votes )
Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.12.2018

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.12.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

Хороскоп за 02.12.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за 01.12.2018

( Votes )
Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.11.2018

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

   

Страница 233 от 371

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>