Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 12.10.2018

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.10.2018

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.10.2018

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

  

Хороскоп за 09.10.2018

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.10.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

  

Страница 243 от 374

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>