Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 25.11.2019

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.11.2019

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 23.11.2019

( Votes )
Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

   

Хороскоп за 22.11.2019

( Votes )
Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.11.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

   

Страница 181 от 371

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>