Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 04.12.2019

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.12.2019

( Votes )
Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава....

Продължение...

 

Хороскоп за 02.12.2019

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

   

Хороскоп за 01.12.2019

( Votes )
Овен
Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.11.2019

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

   

Страница 182 от 373

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>