Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 29.10.2019

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.10.2019

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.10.2019

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

   

Хороскоп за 26.10.2019

( Votes )
Овен
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.10.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Продължение...

   

Страница 184 от 371

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>