Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 11.10.2019

( Votes )
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.10.2019

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.10.2019

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

   

Хороскоп за 08.10.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за ОКТОМВРИ 2019

( Votes )
Овен
Първата  половина  на  месеца  ще  се  окаже  много  активен, но  съвсем  не  хармоничен  период. Може  да  възникнат  проблеми в  отношенията  Ви с  партньорите, които в последствие  да  се  окажат  препятствие за  работа, а  до  голяма  степен  финансовото  Ви  благополучие  ще  зависи  от  успешното  сътрудничество.  Имайте  предвид  че  няма  да  е  добре  да  се  увлечете  по  призрачни  перспективи, защото   това  неминуемо  ще  Ви  накара  да  се  откажете  от  по-активна  дейност.. Има  вероятност  и  партньорите  да  се  откажат  от  първоначалния  си  замисъл и  да  поискат  преразглеждане  на  условията, а това може  да  Ви  принуди самостоятелно  да  се  оправяте  с  проблемите. През  втората  половина  на  месеца  се  очертава  всичко  да  бъде  по-спокойно  и  случващите  се  промени да  преминат  гладко и  естествено. Много  от  сложните  проблеми  вероятно  ще  преминат  на  втори  план или  ще  се  окажат  безпрепятствено  разрешени. Съвсем в  края  на  месеца  може  отново  да  възникне  напрежение  в  отношенията с партньорите.

Продължение...

   

Страница 186 от 371

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>