Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.10.2019

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.09.2019

( Votes )
Овен
Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а всеки Ваш пропуск ще привлича вниманието на околните. Отношенията с колегите и шефовете Ви ще се развалят. Доста често ще се налага да доказвате своята компетентност, като ще действате само за да направите нужното впечатление , а това е изключително дрезнещо. За съжаление Вие не оставяте негативните емоции на прага на своя дом, а като следствие от това и личните отношения няма да се подреждат блестящо. Ако сте влюбени, са възможни много сериозни конфликти.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.09.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

  

Хороскоп за 28.09.2019

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.09.2019

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

  

Страница 190 от 374

<< Начало < Предишна181182183184185186187188189190Следваща > Край >>