Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 07.07.2019

( Votes )
Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.07.2019

( Votes )
Овен
Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите увереност в себе си, да станете прекалено впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят неочаквани, но не лишени от основания подозрения, засягащи поведението на близките. Изглежда че хората, на които сте свикнали да се доверявате, не са съвсем откровени с Вас. Повишава се нивото на Вашата метеочувствителност, възможно е влошаване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни светски мероприятия, изискващи точно съблюдаване на правилата и етикета.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.07.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

   

Хороскоп за 04.07.2019

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.07.2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

Продължение...

Хороскоп за 03.07.2019 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Страница 204 от 371

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>