Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 13.01.2016

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

Хороскоп за 13.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Седмичен общ хороскоп 11 януари – 17 януари 2015


 
Овен
За  да  ангажирате  околните  с  осъществяване  на  своите  задачи, ще  се  наложи  да  използвате  способността  си  да  убеждавате.  Опитайте  се  да  се  запасите  с  търпение, защото  в  противен  случай  разпра  с  роднините  в  сряда  ще  бъде  просто  неизбежна.   Ограничете  ненужните  контакти и  се  възползвайте  в  края  на  седмицата  да  се  покажете  пред  любимия  човек  обаятелни  и  остроумни.  Хубаво  би   било  да  си  дадете  сметка, че  прекомерната  Ви  отстъпчивост  може  да  доведе  до  момент, в  който  да  престанат  да  се  съобразяват с  Вашето  мнение.  Май  ще  е  по-добре  да  не  се  престаравате.... 

Продължение...

 

Хороскоп за 12.01.2016

Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

   

Хороскоп за 11.01.2016

Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.01.2016

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

   

Страница 205 от 211

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>