Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 28.06.2019

( Votes )
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.06.2019

( Votes )
Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

 

Хороскоп за 26.06.2019

( Votes )
Овен
Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а всеки Ваш пропуск ще привлича вниманието на околните. Отношенията с колегите и шефовете Ви ще се развалят. Доста често ще се налага да доказвате своята компетентност, като ще действате само за да направите нужното впечатление , а това е изключително дрезнещо. За съжаление Вие не оставяте негативните емоции на прага на своя дом, а като следствие от това и личните отношения няма да се подреждат блестящо. Ако сте влюбени, са възможни много сериозни конфликти.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.06.2019

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 24 – 30 юни 2019

( Votes )
Овен
Настъпва  благоприятен  период, в  който  може  да  покажете какво  представлявате  всъщност.  Престанете  да  се съобразявате  с  другите, както  и  да  действате  съответстващо  на  очакванията им. Бъдете  енергични, активни  и  изобретателни. Ако  насочвате  енергията си в правилната  посока, нещата  ще  вървят леко и и  ще  следвате своя  път в потока  от  събития. Точно  сега  лесно  ще  можете  да  получите  добри  приходи, да  промените  служебното си  положение, както  и  да  срещнете хора, които  да  Ви  окажат  неоценима  помощ и подкрепа. В  събота  се  постарайте  в  семейството си  да  не  стигате  до  спорни моменти. Няма  да  е  във Ваша полза...

Продължение...

   

Страница 205 от 371

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>