Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 03.02.2019

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.02.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

Хороскоп за 02.02.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 01.02.2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

Хороскоп за 01.02.2019 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за 31.01.2019

( Votes )
Овен
На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 28 януари – 03 февруари 2019

( Votes )
Овен
Не  се  опитвайте  да  ускорявате  събитията  и  ко  проявите  достатъчно  търпение, просто няма  как  да  не  останете  удовлетворени.  Във  вторник  близки  хора  ще  се  нуждаят  от  Вашата  помощ.  Изслушайте  ги  и  им дайте  съвет, но не  се  опитвайте  да  решавате  нещата  вместо  тях.  В  сряда  и  четвъртък е  много  важно  да  се  съсредоточите  върху  текущите  задачи в  работата  си.

Продължение...

   

Страница 225 от 371

<< Начало < Предишна 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Следваща > Край >>