Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 21.01.2019

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.01.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.01.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

Хороскоп за 19.01.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 18.01.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще срещне стари познати или тези, с които отдавна е искал да общува. На вълната на залелите го емоции, той може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с Вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си представите какво чувства. И да му простите.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.01.2019

( Votes )
Овен
Вашата енергия е в разгара си, но не съвпада с енергията на болшинството хора. Макар че в момента ситуацията за Вас е пределно ясна, другите все още блуждаят в тъмнина. Колкото и да се стараете, не можете да ги накарате да разберат. Дайте им възможност сами да осмислят нещата и не ги карайте да се сдържат. Продължавайте да вървите напред, а те , рано или късно, ще Ви настигнат. Раздялата ще стане изпитание във Вашия живот и ще Ви помогне да разберете, каква ценност предстваляват за Вас другите хора в живота Ви. На човека, когото обичате, кажете какво изпитвате към него.

Продължение...

  

Страница 229 от 374

<< Начало < Предишна221222223224225226227228229230Следваща > Край >>