Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 06.12.2018

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.12.2018

( Votes )
Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате - лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина...

Продължение...

 

Хороскоп за 04.12.2018

( Votes )
Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

   

Хороскоп за 03.12.2018

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.12.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

Хороскоп за 02.12.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 233 от 371

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>