Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 10.10.2016

Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 10 октомври – 16 октомври 2016

 
Овен
Много е  важно  да  не  изпуснете  момента,  в  който  ще  имате  възможност  да  покажете  на  останалите  какво  можете.  В  случай  на  успешно  представяне  при  презентацията, авторитетът   и  популярността  Ви  забележимо  ще  нараснат.Личното  Ви  обаяние  и  работоспособност  ще  са  определящи   за  вероятността  на  успех  и  решаване  на  финансовите  проблеми. Може  на  практика  да  си  дадете  сметка  кой  Ви е  истински  приятел  и  кой – просто  познат, а  изводът, до  който  ще  стигнете  може  действително  да  Ви  озадачи.  През  втората  половина  на  седмицата  се  съсредоточете  върху  работните  проекти, а  в  неделния  ден  се  заемете  с   натрупалите  се  домашни  проблеми.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.10.2016

Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

   

Хороскоп за 08.10.2016

Овен
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.10.2016

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

   

Страница 238 от 280

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>