Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Седмичен общ хороскоп 15 октомври – 21 октомври 2018

( Votes )
Овен
За  Вас  най-важното  сега  е, да  реализирате  собствените  си  възможности.  В  работата  Ви  започва  добър творчески  период, като  ще  сте  обкръжени  от  доброжелателност  и  разбиране. Може  да  получите  необходимите  Ви  знания и  и  успешно  да  покорите  интелектуални  висоти,  стига  само  да  прогоните  мързела и  бездействието.Четвъртък  ще  бъде  подходящ  ден  за  пътуване.  Не  трябва  обаче  да  се  отпускате,  защото  не  са  изключени  непредвидени  ситуации.  Запазете  душевното  си  равновесие.  В  края  на  седмицата, след  непрекъснатото  препускане  ще  намерите  спокойствието,  от  което  се  нуждаете. 

Продължение...

 

Хороскоп за 16.10.2018

( Votes )
Овен
През този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено охлаждане на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия партньор, или , може би Вашата профрсия и репутация. Това е и неудачно време за сключване на брак, а също и за начинания, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството компенсация , или намекнете за своевременно получаване на аванс (или премия) за решаване на лични въпроси, най-вероятно е , да се натъкнете на отказ. Препоръчва се да проявите търпение, и да изчакате с молбата няколко дни.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.10.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

Хороскоп за 15.10.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 14.10.2018

( Votes )
Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.10.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност...

Продължение...

  

Страница 242 от 374

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>