Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Седмичен общ хороскоп 24 септември – 30 септември 2018

( Votes )
Овен
Желателно  е  реалистично  да  оцените  своите  сили и  възможности, тъй  като  увеличаването  на  работата може  да  се  отрази  негативно  на  Вашето  здраве.  В  сряда  може  да  се  почувствате  не  на  място  даже  в компанията  на  близки  хора.  Към  петък  нещата  ще  се  променят  и  ще  получите  приятно  известие.  През  почивните  дни  не  е  за  препоръчване  да  изостряте  отношенията  си  с  роднините. Просто  проявете  повече дипломатичност....

Продължение...

 

Хороскоп за 26.09.2018

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.09.2018

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, екстремно да Ви повдигне настроението по всички известни му начини и с всички познати му средства, а те ще се окажат не малко: от баналното гъделичкане, до небаналното признание в любов. Остава само да гадаете, какво точно от своя арсенал ще избере.

Продължение...

  

Хороскоп за 24.09.2018

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.09.2018

( Votes )
Овен
Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

  

Страница 245 от 374

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>