Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 29.08.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.08.2018

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.08.2018

( Votes )
Овен
Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим човек. За тази цел ще са му нужни не само максимум усилия, но и максимум желание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не искате от него невъзможното, или почти невъзможното.

Продължение...

   

Хороскоп за 26.08.2018

( Votes )
Овен
Този ден може да бъде свързан с трудности и загуби, но Вие имате шанс да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, но необходими дейности. Много важна е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на подкрепа. Ако не се страхувате от мълчаливото осъждане на околните, звездите навярно ще Ви подкрепят. Предстои Ви да решавате не само свои, но и чужди проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате разногласия или да влизате в ролята на трети съдия. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в чужди неща повече, отколкото би Ви се искало. От друга страна усещането за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.08.2018

( Votes )
Овен
Днес е по-добре да стоите настрана от каквито и да било конфликти. Обкръжавашите Ви по никакъв начин няма да могат да намерят общ език, но към това Вие нямате никакво отношение. Може да Ви се стори, че би било добре да се намесите и да помирите враждуващите страни, но е възможно много да надценявате своите дипломатически способности. Емоциите са доста силни, а има и обстоятелства, за които Вие не знаете. Присъствието Ви само ще налее още масло в огъня. Затова се постарайте да стоите по-далече, и от там да наблюдавате битката. Ще можете да видите всичко веднага, и да разберете цялата истина.

Продължение...

   

Страница 246 от 371

<< Начало < Предишна 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Следваща > Край >>