Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 15.08.2018

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.08.2018

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.08.2018

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

  

Хороскоп за 12.08.2018

( Votes )
Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава... Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.08.2018

( Votes )
Овен
Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки..... Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Продължение...

  

Страница 250 от 374

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>