Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 13.07.2018

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

 

Хороскоп за 12.07.2018

( Votes )
Овен
Този ден за Вас ще бъде от една страна интересен и увлекателен, а от друга – много уморителен. Трудно ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, а ще се опитвате да се занимавате с няколко неща едновременно, създавайки суета и неразбории, а след това ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески безпорядък - това са двете думи, които днес най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, но пък присъства онази атмосфера, в която се зараждат отлични идеи и стават най-невероятни събития.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 09 юли – 15 юли 2018

( Votes )
Овен
Най-голям  успех  ще  имате  през  тази  седмица, ако  работите  върху  себе  си.  Не  се  плашете  да  поемате  отговрност, защото  ще  се  намери  и  начин  да  покажете  своите  таланти.  Много  от  нещата  ще  стват  просто  по  инерция, така  че  няма  да  е  излишно  и  ще  има  смисъл  да  се  захващате  с  всичко, до  което  може  да  се  доберете.  В  сряда  може  да  Ви  се  иска  отчет  за  свършена  работа.  През  втората  половина  на  седмицата ще  имате  така  желаното  спокойствие  и  стабилност, а  през  почивните  дни  ще  е  добре  да  избягвате шумните  компании,  зашото  те  ще  Ви  донесат  допълнителна  умора.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.07.2018

( Votes )
Овен
Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на Вашия интелект. Ерудиция също ще Ви е нужна, но тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а днес ще има кой да го оцени.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.07.2018

( Votes )
Овен
Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Продължение...

  

Страница 255 от 374

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>