Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 25.06.2018

( Votes )
Овен
Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите увереност в себе си, да станете прекалено впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят неочаквани, но не лишени от основания подозрения, засягащи поведението на близките. Изглежда че хората, на които сте свикнали да се доверявате, не са съвсем откровени с Вас. Повишава се нивото на Вашата метеочувствителност, възможно е влошаване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни светски мероприятия, изискващи точно съблюдаване на правилата и етикета.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.06.2018

( Votes )
Овен
Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден ще изисква спокойно и премерено отношение към много сложни въпроси. Вие сте готови да избухнете в момента, в който си дадете сметка, че нещо не е по Вашему, и сте готови да се сражавате ,без да щадите дори и своите съюзници. Днес трябва да се занимавате с нещо сериозно, увлекателно и важно. Само при това положение ще можете да използвате своята енергия „за мирни цели”. Така че , намерете си достойна работа и се съсредоточете в нея. Това е начинът, да избегнете конфликти с хора, които са Ви скъпи

Продължение...

 

Хороскоп за 23.06.2018

( Votes )
Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

  

Хороскоп за 22.06.2018

( Votes )
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.06.2018

( Votes )
Овен
Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това почти не Ви се удава. Или попадате в неловни ситуации, или си позволявате нетактични забележки, за които след това съжалявате. Бъдете готови да признаете своите грешки, или да помолите за прошка за това, което сте направили, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко критики, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви казват, защото има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо разумни съвети.

Продължение...

  

Страница 258 от 374

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>