Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 19.05.2018

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 18.05.2018

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.05.2018

( Votes )
Овен
Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните съмнения в собствените сили и възможности са съвършено необосновани и абсолютно ненужни. Днес изцяло и напълно трябва да се доверите на себе си! Денят Ви предлага големи възможности да се заредите с оптимизъм и увереност. Най-хубавото във всичко е, че стващото ще бъде весело и безопасно. Може да смятате, че всичко това е тренировка за Вашето самолюбие. Днес ще нарастне способността Ви да предвиждате бъдещето и трябва само внимателно да се вслушвате в себе си.

Продължение...

   

Хороскоп за 16.05.2018

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.05.2018

( Votes )
Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

   

Страница 260 от 371

<< Начало < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Край >>