Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Седмичен общ хороскоп 05 февруари – 11 февруари 2018

( Votes )
Овен
През  тази  седмица  ще  успеете  да  реализирате  своите  съкровени  планове  и  замисли  в  живота,  но  някои  от  тях  ще  се  наложи  малко  да  попромените.  Това  изключително  ще  зависи  от  развитието  на  събитията  и  стечението  на  обстоятелствата. Желателно  е,  да  не  преследвате  целите  си  самосиндикално.  Подкрепата  на  тези  идеи  ще  Ви  окриля  и  ще  създава  увереност  в  собствените  Ви  сили. Спокойната  обстановка  в  неделния  ден  ще  даде  възможност  за  разкриване  на  творческия  Ви  потенциал.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.02.2018

( Votes )
Овен
Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно...

Продължение...

 

Хороскоп за 09.02.2018

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.02.2018

( Votes )
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.02.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините. Днес ще може да направите много изгодни покупки.

Продължение...

Хороскоп за 07.02.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 276 от 374

<< Начало < Предишна271272273274275276277278279280Следваща > Край >>