Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.11.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Продължение...

Хороскоп за 01.11.2017 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 31.10.2017

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.10.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

Хороскоп за 30.10.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за 29.10.2017

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.10.2017

( Votes )
Овен
През този ден много ще Ви се иска, да направите някаква забележка на своя любим човек, да го насочите в правия път и въобще да му обясните, че правият не е той, а Вие. Само че вероятността да стане това е много малка, а даже , честно казано, едва ли ще се получи, защото думите Ви няма да се възприемат адекватно.

Продължение...

   

Страница 289 от 371

<< Начало < Предишна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Следваща > Край >>