Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 09.11.2017

( Votes )
Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Продължение...

 

Хороскоп за Ноември 2017

( Votes )
Овен
Този  месец  и  особено  първата  му половина, ще  бъде  доста  труден, защото  ще  се  сблъскате  с  последствията  на  своите  предишни  грешки  и  заблуди.  Даже  незначителни  неприятности  може  да  се  окажат  причина  за  сериозни  преживявания.  Освен  това  и  Вашата  „бодливост“  може  да  създава проблеми в  отношенията – да  предизвиквате конфликти  и  да  не  се  вслушвате  в  чуждо  мнение.  Това  е  неблагоприятен  период  както  за  провеждане  на  преговори, така  и  за  решаване  на  сложни  въпроси  или  изясняване  на  отношенията. Втората  половина  на  ноември  ще  бъде  по-спокойна  и  това  ще  е  от  полза  за  сериозни  и  съзнати  действия, премислени  решения  и  конструктивни  диалози. Във  Вас  ще  се  вслушват, ще  търсят  мнението Ви  и  ще  разчитат  на  помощ.  Това  е  благоприятно  време  за  изследователска  дейност, философско  осмисляне  на  нещата  и  за  укрепване  на  собствения  си  престиж.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.11.2017

( Votes )
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

  

Хороскоп за 07.11.2017

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 06.11.2017

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

  

Страница 290 от 374

<< Начало < Предишна281282283284285286287288289290Следваща > Край >>