Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 28.09.2017

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.09.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.09.2017

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.09.2017

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.09.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ентусиазмът Ви по отношение на вещите, в които вярвате , е необикновено силен. Може да се сдобиете с каквото Ви е угодно, ако сте сериозно настроени за това. Но сега е добре да се постараете да укротите своя плам. Сложните разговори може да са изпълнени с уловки. Ако се хвърлите с главата напред да действате, може силно да се опарите. Експериментирайте с различните гледни точки. И не позволявайте емоциите да Ви пречат да възприемате информацията.

Продължение...

Хороскоп за 24.09.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 293 от 371

<< Начало < Предишна 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Следваща > Край >>