Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 16.08.2017

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.08.2017

( Votes )
Овен
Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.08.2017

( Votes )
Овен
Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена прецизност. Обръщайте по-голямо внимание на дребните детайли. Именно те могат да станат най-важни и да окажат решаващо внимание на работния процес. Препоръчва се внимателно да боравите с всички инструменти, а също и с програмното обезпечение , приборите ( в това число и битовите), лекарствата и химическите вещества. Не са изключени бурни спорове с хора от далече, особено ако това са Ваши колеги или хора, които Ви правят някакви услуги.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.08.2017

( Votes )
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.08.2017

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

  

Страница 301 от 374

<< Начало < Предишна301302303304305306307308309310Следваща > Край >>