Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 18.07.2017

( Votes )
Овен
Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив. Представителите на този знак крайно неохотно правят отстъпки и заемет твърда позиция даже там, където не е необходимо, а за компромиси съвсем не може да се мисли. Денят може да се окаже както много плодотворен, така и безконтактно конфликтен, в зависимост от това, до колко добре се справяте с ролята на командир и предводител.Очаквайте не малко съблазни, но не забравяйте, че не трябва да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите принципи.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.07.2017

( Votes )
Овен
През този ден ще се появи за Вас уникалната възможност да сравните своя любим човек с предишната си любов. Звездите не се наемат да кажат, кой в крайна сметка ще се окаже по-добър, но те твърдят едно: някъде надвечер няма да има място за каквито и да било съмнения относно Вашия избор

Продължение...

 

Хороскоп за 16.07.2017

( Votes )
Овен
Благоприятен ден за запознанства. Може да се запознавате на всякъде, в зависимост от ситуацията: на улищата, в метрото, или дори в мрежата. Условието е само едно - трябва да бъдете оригинални. Тирадите за времето са толкова остарели и изтъркани, че отдавна вече никой не им обръща внимание. По-добре предложете, да обсъдите насъщните проблеми на генетиката. Така ще предизвикате огромен интерес към себе си.

Продължение...

   

Хороскоп за 15.07.2017

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.07.2017

( Votes )
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

   

Страница 302 от 371

<< Начало < Предишна 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Следваща > Край >>