Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.06.2017

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.06.2017

( Votes )
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.06.2017

( Votes )
Овен
Възможни са професионални трудности и има риск да загубите работата си, на която много държите. Бъдете по-внимателни при воденето на делови преговори: склонни сте да поемате прекалено много върху себе си, както и да давате обещания, които да не може да изпълните. Не са изключени разногласия със съмишленици и съюзници. Отношенията в семейството са противоречиви. Искате да имате водеща роля във всичко, а това се явява голям дразнител за останалите. Дайте възможност на близките си да вземат важни решения самостоятелно, а те ще Ви бъдат благодарни за това.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.06.2017

( Votes )
Овен
Презирате трудностите, опасностите и пречките. Стремежът да постигнете целта е толкова голям, че няма сила, която да е в състояние да Ви спре. Уви, зарад постигане на желания резултат, Вие сте готови да пожертвате чуждите интереси, а това едва ли ще Ви простят. Поведението Ви трябва да бъде безупречно. Ако през този ден на репутацията Ви се пови петно, да накарате заобикалящите да забравят за него , ще бъде доста трудно. На близките си хора може да се доверявате, макар че те не споделят изцяло всички Ваши планове. Много е важно, да не губите време за напразни обяснения. По-добре действайте самостоятелно, отколкото да уговаряте някого да Ви помогне.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.06.2017

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

  

Страница 308 от 374

<< Начало < Предишна301302303304305306307308309310Следваща > Край >>