Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за сряда 26 октомври 2022 (26.10.2022)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

В личния Ви живот се забелязва някакво преразглеждане на отношенията. Неочаквано ще се появи перспектива за осъществяване на желанията Ви. По-добре днес не се размотавайтре с дреболии, совеждайки началството до степен на нажежаване до бяло , а се съсредоточете на важен своевременен въпрос. Не е за препоръчване да общувате с хора, които предизвикват у Вас депресивно състояние. Появилото се вечерта главоболие може да стане много неприятно и продължително. Вечерта ще нарасне вероятността от неприятни инциденти и малки травми.

Продължение...

Хороскоп за сряда 26 октомври 2022 (26.10.2022) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за вторник 25 октомври 2022 (25.10.2022)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Oбикновено никого не молите за помощ, и също така Ви е доста трудно да я приемете. Ако се наложи , след това сами на себе си ще трябва да обяснявате , защо не сте се справили сами, макар че сте нагледен пример за отговорност и надареност. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в крайна сметка известна доза покорност от време на време няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?... Възможно.

Продължение...

Хороскоп за вторник 25 октомври 2022 (25.10.2022) - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за понеделник 24 октомври 2022 (24.10.2022)

( Votes )

Овен

За Вас това е сложен ден, в който се налага да се вписвате в обстоятелствата, които съвсем не са характерни за Вас. Оказвате се в положение на човек, който моли за помощ, но никога не помага на другите и не им я предлага, макар да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невъзможно да повлияете на развитието на ситуацията и всичко, което Ви остава е, да се опитате да промените отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, днес ще са много сдържани в проявата си на чувства към Вас. Ако днес де нуждаете от повече подкрепа от обикновено, това може да Ви накара да страдате.

Продължение...

   

Хороскоп за неделя 23 октомври 2022 (23.10.2022)

( Votes )

Овен

Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 22 октомври 2022 (22.10.2022)

( Votes )

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

   

Страница 59 от 371

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следваща > Край >>