Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за събота 16 март 2024 (16.03.2024)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 15 март 2024 (15.03.2024)

( Votes )

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 14 март 2024 (14.03.2024)

( Votes )

Овен

Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

  

Хороскоп за сряда 13 март 2024 (13.03.2024)

( Votes )

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 12 март 2024 (12.03.2024)

( Votes )

Овен

Напрегнат, сложен и уморителен ден. Твърде често грешите, които допускате, са доста сериозни, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате назад, за да оправите, каквото можете, или да довършите ! Често изпададте в положение, позволяващо на недоброжелателите да поставят под съмнение Вашата компетентност и професионализъм. Ще може да се радвате на подкрепата на близките си, ако сте в състояние да простите на обкръжаващите малките слабости. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е чужд, гответе се да прекарате значителна част от деня в самота.

Продължение...

  

Страница 5 от 374

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>