Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за петък 29 юли 2022 (29.07.2022)

( Votes )

Овен

За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 28 юли 2022 (28.07.2022)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 28 юли 2022 (28.07.2022) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за сряда 27 юли 2022 (27.07.2022)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

Хороскоп за сряда 27 юли 2022 (27.07.2022) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за вторник 26 юли 2022 (26.07.2022)

( Votes )

Овен

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 25 юли 2022 (25.07.2022)

( Votes )

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

  

Страница 71 от 374

<< Начало < Предишна71727374757677787980Следваща > Край >>