Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Седмичен общ хороскоп 07 - 13 октомври 2019

Овен
Нещата  така  ще  се  подредят, че  живота  ще  Ви  постави  нови задачи. В състояние сте  да решите  сами  проблемите си  и е  най-добре  да  започнете  с  това, за  да  не  създавате  излишни  проблеми  на  останалите. Така  за  всички  ще  бъде по-лесно и  много по-добре! Не  се  притеснявайте – енергията  Ви  ще  бъде  ключ, и  то във  всички направления. Трябва  да  започнете  да  се  занимавате с реализацията  на своя  отдавнашна мечта, а  и  да  не  се  страхувате, ако  се  налага  нещо  да  се  промени.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.12.2019

Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.12.2019

Овен
Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат това. Не очаквайте разбиране и снизхождение - няма да Ви простят грешките и недовършените неща. А и обстоятелствата днес не са най-подходящи за мързелуване и бездействие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и затова не са изключени трудности и отношенията с близките. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, но охотно ще поощряват благородните пориви.

Продължение...

   

Хороскоп за 07.12.2019

Овен
На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да Ви откаже каквото и да било, дори и Вашите желания да са неизпълними или трудно изпълними за него. Препоръката на звездите е, да не злоупотребявате с неговата безотказност и да бъдете по-скромни в своите желания.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2019

Овен
Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна точка. Представителите на знака блестящо ще се справят с решаване на сложни професионални задачи, ще отстояват своите интереси на преговори, ще намират влиятелни съмишленици и покровители. Много е благоприятна и финансовата картина и затова може да се получи увеличение на доходите. За пълнотата на картината ще липсва само личното щастие , а то днес няма да е достижимо. Даже и за да не разрушите отношенията, на които държите, ще трябва да се потрудите. Не е желателно начало на нов роман.

Продължение...

   

Страница 75 от 279

<< Начало < Предишна 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Следваща > Край >>