Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 26.04.2017

( Votes )
Овен
Днешният ден ще постави началото на нещо. Може би на лицето( съвсем малко повече от необходимото) ще се задържи усмивка, или ръкостискането ще се окаже приятно силно. Каквато и форма да има тази промяна, днес много ясно ще я усетите. Изчакайте знака, че ситуацията се подобрява, а след това направете своя ход. Оставете настрани колебанията! Забравете за всички свои предишни изисквания, което може да се счита за доказателство. Днес това не Ви е нужно. Ако чакате прекалено дълго, може да се окаже, че сте изпуснали тази възможност.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.04.2017

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

 

Хороскоп за МАЙ 2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 

Овен

До  голяма  степен  ще  бъдете  заети с  материалната  страна  на  живота,  тъй  като   могат да  се  намерят  доста  сериозни  делови  проекти, а  също  така  и  ще  се  появят  възможности  да  реализирате   отдавнашни  свои  идеи.  Това  е  време  за  активно  общуване, пътувания, срещи  и  преговори, които ще  са  във  Ваша  полза и  ще  помогнат  за  съвместяване  на жизнените Ви и  професионални  позиции. Добре  е  само  да  не  забравяте  за  своите  партньори, тъй  като  не  винаги  интересите  ви  ще  съвпадат и в  периода  между 18 и  22  май  може  да  се  стигне  до  затруднения  в  общуването.  Освен  това  социалния  Ви  живот  ще  бъде  съпроводен  със  скандали  и  неприятности. Подобен  период  може  да  очаквате  в  интервала  25 – 28 май, когато са  вероятни  конфликти  и  финансови  разногласия  с  партньорите, а  също изтичане  на  информация  и  вземане  на  грешни  решения.

Продължение...

Хороскоп за МАЙ 2017 - 4.2 out of 5 based on 5 votes
  

Хороскоп за 24.04.2017

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.04.2017

( Votes )
Овен
Недоволни сте от много неща в своя живот, но за сега още не знаете какво трябва да направите. Днес сте обидчиви повече от обичайното, а освен това сте чувствителни и раними. С Вас е трудно да се преговаря и затова всяко обсъждане може да прерастне в конфликт или безкраен спорт. Правите много, за да заслужите одобрението на близките си и сериозно преживявате, ако не го получите в достатъчно количество. Ако през този ден намерите начин деца да се поглезите, настроението Ви незабавно ще се подобри.

Продължение...

  

Страница 314 от 374

<< Начало < Предишна311312313314315316317318319320Следваща > Край >>