Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 03.02.2017

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.02.2017

( Votes )
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.02.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

Хороскоп за 01.02.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 31.01.2017

( Votes )
Овен
Ще си дадете сметка, че всичко, което сте правили, не е било напразно. Възможно е, резултатите да не бъдат съвсем такива, каквито сте очаквали: не толкова ярки, не толкова оптимистични, не толкова романтични. Но каквито и да са, това ще е явно, и всъщност това е един плюс. Така ще можете да се двигите по-нататък по пътя на любовта.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.01.2017

( Votes )
Овен
Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости и незначителни удоволствия. Те ще приличат на пеперудки, едва докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват само между хора, които много добре се познават и искрено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях!

Продължение...

  

Страница 324 от 374

<< Начало < Предишна321322323324325326327328329330Следваща > Край >>