Интериор - Lamqta.com Lamqta.com - https://lamqta.com/interior/blog Tue, 14 Aug 2018 22:55:04 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management bg-bg Как Да Превърнете Малко Жилище 25 кв. в Луксозен Апартамент https://lamqta.com/interior/kak-da-prevarnete-malko-jilishte-25-kv-v-luksozen-apartament https://lamqta.com/interior/kak-da-prevarnete-malko-jilishte-25-kv-v-luksozen-apartament малък апартамент

Често се оплакваме, че живеем в малки жилища, натъпкани в панелни блокове, а мечтаем за луксозни апартаменти и просторни къщи. Една от основните цели на всеки истински българин, независимо в коя точка на света се е преместил да живее, е да си закупи собствен дом. Нашенският манталитет казва "Може да е малко и тесничко, но да знам, че всеки пирон, който забия си е мой". С други думи българина иска да притежава домът си. Да се разпорежда с него, както му е угодно. Придобиването на собствен дом е една от основните български цели. 
]]> bg_mar@yahoo.com (steven) Интериор Fri, 12 Feb 2016 14:58:26 +0000 Пъстроцветни кухни в ярки цветове https://lamqta.com/interior/pastrocvetni-kuhni-v-qrki-cvetove https://lamqta.com/interior/pastrocvetni-kuhni-v-qrki-cvetove Стериотипът за бялата, стерилна кухня отдавна е отхвърлен. Цветовете създават настроение. В зависимост от индивидуалните предпочитания всяка домакиня създава тази цветност, която би я зареждала с енергия и би я карала да се чувства добре. Ние ви представяме подборка от снимки на кухни в ярки, дори неонови цветове. Това са смели решения, които не са за всеки, но предават на дома младежко излъчване и виталност. 

Пъстроцветни кухни в ярки цветове
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Интериор Thu, 08 Oct 2015 12:59:15 +0000
Добрия интериорен дизайн ще Ви помогнe при продажбата на жилище! https://lamqta.com/interior/dobriq-interioren-dizayn-shte-vi-pomogne-pri-prodajbata-na-jilishte https://lamqta.com/interior/dobriq-interioren-dizayn-shte-vi-pomogne-pri-prodajbata-na-jilishte alt
Добрият интериорен дизайн ще ви помогне при продажбата на жилище!

Когато продаваме жилище винаги очакванията са за постигане на добра цена и бърз резултат на продажба. Разнообразието в пазара на недвижими имоти , конкуренцията, която Ви принудаждава да промените цената, финансовата криза, която засяга най -силно именно този сектор, са факторите, които биха попречили очакванията Ви да станат реалност. Изготвянето на интериорен дизайн от спациалист ще Ви помогне да преoдолеете тези проблеми и да останете конкурентно способни на пазара на имоти.

Пространството, което предлага добър превлекателен вид, ще превлича най-голям брой потенциални собственици. Жилище проектирано от интериорен дизайнер предлагано успередно със същото такова по квадратура, но без намесата от специалист, ще бъде продадено много по-бързо. Нещо повече неговата цена, ще бъде добре приета и качествено защитена.]]>
nedastyle@gmail.com (nedastyle) Интериор Mon, 21 Dec 2009 22:20:16 +0000
Съвременни легла # 2 https://lamqta.com/interior/savremenni-legla-2 https://lamqta.com/interior/savremenni-legla-2 Италианската  компания Fimes, специализираща в производството на спални и апартаменти представя колекция от модерни спални с различна гледна точка, материали и дизайн. Колекцията отразява модерния дух и елегантност, и ще добави чар на всеки модерен дом. Надяваме се, че ще се радвате на нашия избор.]]> bg_mar@yahoo.com (steven) Интериор Thu, 10 Dec 2009 11:17:22 +0000 Съвременни легла https://lamqta.com/interior/savremenni-legla https://lamqta.com/interior/savremenni-legla

Италианските дизайнери винаги са блестящи в производството на мебели. Те успяват да съчетаят красив дизайн с високо качество и практичност.
Представяме компания, специализирана в производството на спални - Fimes. Колекциите в каталога са модерни и елегантни, с изчистени линии и практически дизайн, който ще намери своето място във всеки съвременен дом. Фирмата предлага някои големи модели, различни по форма, база и довършителни материали - лак, кожа и дърво. Оригинално решение са кожите, използвани като довършителни материали за  спалнята Visual, и именно в леглото Atollo. Особено практично и хубаво е решението на леглото Tabula  за нощно осветление. Спалните са доказани  пред най-млади и модерни хора, които търсят за елегантност и съвременност у дома. Надяваме се, че ще се радвате на нашия избор.
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) Интериор Wed, 09 Dec 2009 20:56:57 +0000
Мечтаната къща на тропиците https://lamqta.com/interior/mechtanata-kashta-na-tropicite https://lamqta.com/interior/mechtanata-kashta-na-tropicite Тропическия климат е един от тези фактори, които  привличат хора, които искат да имат дом на мечтите си. Тази къща в Мауи, Хавай е типичен пример за дом на мечтите. Тя е с отворен план, закритите пространства са свързани с откритите доколкото е възможно.

 

]]>
b@m.ty (Bili) Интериор Fri, 11 Sep 2009 07:28:10 +0000
Интериори от ONG https://lamqta.com/interior/interiori-ot-ong https://lamqta.com/interior/interiori-ot-ong Интересни решения от  ONG & ONG. Те са дизайнерска фирма, която започва работа в Сингапур през 1972г. От тогава фирмата се разраства и има 4 офиса в региона - Виетнам, Малайзия, Китай и Индия.

 

]]>
b@m.ty (Bili) Интериор Mon, 31 Aug 2009 18:42:47 +0000
Луксозен интериор на хотел и резиденция в Маями https://lamqta.com/interior/luksozen-interior-na-hotel-i-rezidenciq-v-maqmi https://lamqta.com/interior/luksozen-interior-na-hotel-i-rezidenciq-v-maqmi Интериорният дизайнер Шерил Роули направи зашеметяващият интериор на хотелите и резиденциите на EPIC Miami Hotel and Residences.

 

]]>
b@m.ty (Bili) Интериор Sat, 29 Aug 2009 20:56:51 +0000
Спални за мечтатели https://lamqta.com/interior/spalni-za-mechtateli https://lamqta.com/interior/spalni-za-mechtateli Спалнята е мястото, на което трябва да можете да се отпуснете и да си почивате много активно.

За някои от нас мястото, на което спят няма значение, но други пък държат то да е по техен вкус за да може да ги отведе по-бързо в страната на сънищата....

Ето няколко идеи за спални за мечтатели, заспали принцове и принцеси... :) 

 

]]>
b@m.ty (Bili) Интериор Wed, 26 Aug 2009 07:53:42 +0000
Висящи кревати https://lamqta.com/interior/visqshti-krevati https://lamqta.com/interior/visqshti-krevati Определено това не са най-красивите, най-удобните, дори не са най-безопасните легла, но никой няма да отрече, че хващат окото и са забавни.

С подобен креват у дома си ще разчупите стандартната атмосфера и ще придадете на дома си собствена - младежка атмосфера.

]]>
b@m.ty (Bili) Интериор Thu, 20 Aug 2009 00:00:00 +0000