Да живееш 10 години на летище /без Том Ханкс/

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

да живееш на летоще

Гледали ли сте филма "Терминалът"? Не сте? Това е пропуск, който трябва да наваксате. За тези, които не са сигурни подсещам, че в него се разказва за мъж /в главната роля невероятния актьор Том Ханкс/, който поради смяна на режима с страната му и проблем с легализацията на документите остава заклещен на летището в Ню Йорк.

Във филма можете да чуете дори българска реч (тъстът на Хенкс е българин).

Хубав филм, но след като приключи зрителят си вика „Филмови небивалици”, но ето, че не е така - германска гражданка използвала летището на Палма де Майорка за свое жилище в продължение на десет години. 48-годишната жена, която се представя за Бетина разказва в своята история, че пристигнала на испанския остров от северна Германия.

След като изгубила работата си като сервитьорка, тя останала без дом и без пари и така единствената алтернатива, която била пред нея, останало летището.

Своите дрехи тя перяла в тоалетните, а за легло използвала седалките в чакалнята на излитащите пътници. Тя споделя още за живота си на летището, че един нейн приятел й носел храна два пъти в седмицата. Понякога хората й давали и пари, но Бетина твърди, че никога не е просила.

След дългогодишния си престой на летището Бетина е позната на летищния персонал. Те нямат никакви проблеми с нея, впечетленията им са, че тя е интелигентна, спретната и дискретна жена.

Силва Коен

  ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Да живееш 10 години на летище /без Том Ханкс/ - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: