Секси седмица в 7 стъпки

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Една гореща и секси седмица с любимия човек..

Кой е казал, че секс трябва да има само на края на работната седмица? И да ограничим блаженото удоволствие на два дни седмично? Предлагаме Ви няколко идеи за една гореща седмица, в която да има секс всеки ден, но по различни начини.
Не става въпрос за  секс маратон, а за наслаждението от секса всеки ден по различн начин, нов поглед на нещата, който може и да ти хареса.


Планираната седмица е префектната седмица за секс. Планирайте и разпределете секси темите и секси времето си. Фазата на предварително планиране ще бъде чудесна прелюдия към възбуждане, ще трябва да говорите за това какво ви харесва, какво предпочитате, да направите всеки един от седемте дни специален.
Предлагаме Ви седем идеи за изпълнение, но не бива да се ограничавате само с тях. Решете с  партньора кое Ви доставя най-голямо удоволствие и го сбъднете.


Понеделник: Мастурбирайте заедно.

Когато и двамата не сте имали партньор се е налагало сами да задоволявате желанието си, а дори и при наличие на някого в сексуалния ви живот, мастурбацията е нещо нормално, което носи приятни усещания. Е, направете го заедно, гледайте се, ще ви хареса двойно повече. Може и да научите нещо за другия... След това може да опитате да размените позициите си без да преминавате към „същинска част”, докосвайте се, опознавайте чувствителните зони на другия...


   

Вторник: Заедно под душа

Един хубав горещ душ, без бързане, с една обилна струя вода, мокрите тела, докосвайки тялото на половинката с пяна... Може да спрете до тук – горещ, приятен душ, а това може и да служи като прелюдия. Завършва както решите, важен е ‘ритуалът’ на вземане на душ заедно.  секси седмица

Сряда: Орален секс

Сякаш сте малки любовни сладкиши, оралните дейности са менюто за сряда. Заради удоволствието или за да се почувствате повече заедно, а може би заради двете, посветете се днес на орален секс. Индивидуално или заедно с 69, но с нежност и отдаденост...

 

секси седмица

Четвъртък: Интимна вечеря

Чувственият аспект на четвъртък е центриран в една хубава маса, вкъщи или на ресторант, осветена от свещи и сервирана елегантно. Менюто може да е съставено от афродизиаци. Но най-важното е интимността и онова, което събира двама влюбени. Може да се окаже един добър преход към орален секс, да вместите приятни разговори, свързани с фантазиите и желанията на двама ви.Петък: Еротичен филм

Петък-филм. Разбира се, на сексуална тематика. Без никакъв срам или страх пред природата на секса се отдайте на нещо, което е приятно на двама ви.

 

секси седмицаСъбота: Вана...

От кога не сте се къпали заедно? Не само душ, а вана, нещо отпускащо... Събота е денят за вана. Гореща и интимна, перфектна да се докосвате, милвате, за малки масажи, докосване на ерогенни зони и... да приключите... вие знаете как... : )

секси седмица

 

Неделя: Край на почивката...

Изтощени ли сте от седмицата? Може би не... Човек трябва да се възползва от интимните часове и да премине през няколко въпроса: Изпробвахме ли позата, за която говорихме? Повторихме ли това, което толкова ни хареса? Ще приключим ли наистина тази седмица без да сме осъществили някоя фантазия?

 

секси седмица

Едва ли... : )Е, без съмнение, денят е идеален да отворите бутилка пенливо вино и да отпразнувате както подобава края на уикенд-а. : )

 

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Секси седмица в 7 стъпки - 4.3 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: