Сайт за здравето, домът и нещата от живота - Lamqta.com Lamqta.com - http://lamqta.com/ Thu, 18 Jan 2018 23:46:34 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management bg-bg Вижте почивните дни за април и май. Чака ни дълга ваканция за Великден. http://lamqta.com/ot-jivota/vijte-pochivnite-dni-za-april-i-may-chaka-ni-dalga-vakanciq-za-velikden http://lamqta.com/ot-jivota/vijte-pochivnite-dni-za-april-i-may-chaka-ni-dalga-vakanciq-za-velikden

Хубави новини - официалните почивни дни за април и май са в изобилие. Очакват ни няколко струпвания на почивни дни покрай Великден и майските празници.
Тази година Великден ще празнуваме на 16 април. Но почивните дни покрай празника ще са цели 4, а именно – няма да работим на 14, 15, 16 и 17 април.
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Mon, 13 Mar 2017 06:33:02 +0000
Унищожете гъбичките и паразитите в себе си с КОКОСОВО МАСЛО http://lamqta.com/zdrave/unishtojete-gabichkite-i-parazitite-v-sebe-si-s-kokosovo-maslo http://lamqta.com/zdrave/unishtojete-gabichkite-i-parazitite-v-sebe-si-s-kokosovo-maslo
кокосово масло против гъбички

Кокосовото масло се оказва незаменим съюзник в борбата с паразитите и гъбичките в човешкия организъм. Напоследък все повече изследвания сочат, че именно гъбичките и паразитите са причинителите на злокачествените заболявания, множествената склероза и редица други сериозни заболявания. 
 
Кокосовото масло е лесен и вкусен натурален начин да се справите с кандидата. Симптомите, свързвани с кандида включват хронична умора, отслабване на паметта, промени в настроението, хронична кашлица, чести синусови инфекции, повтарящи се гъбични инфекции, замъглено зрение, желание за ядене на сладки храни и болки в корема, депресии, безпричинна тъга и много други.
]]> bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Sun, 03 Jul 2016 06:07:18 +0000 Кълбовидната мълния - електричество или мислещ звяр http://lamqta.com/ot-jivota/kalbovidnata-malniq-elektrichestvo-ili-mislesht-zvqr http://lamqta.com/ot-jivota/kalbovidnata-malniq-elektrichestvo-ili-mislesht-zvqr altТази статия обещах на Боби и неговата банда. Отне ми доста време да изнамеря материали, но тя е специално за тези умни и любознателни момчета.

Загадъчното явление е познато на човека от най-дълбока древност. В Античността са направени опити за неговото описание и поради случайния му характер и огромна сила е било демонизирано.

]]>
geni_petrova_21@abv.bg ( Genoveva) frontpage Tue, 03 Feb 2009 14:39:10 +0000
Как се съхраняват джибрите и кашите http://lamqta.com/maystor-u-doma/kak-se-sahranqvat-djibrite-i-kashite http://lamqta.com/maystor-u-doma/kak-se-sahranqvat-djibrite-i-kashite
Изваряването на готовите вече гроздови джибри и плодови каши рядко става веднага след установяване на готовността: или казанът ще е зает; или времето ще е кът; или пътищата затворени; или колата счупена - все ще се намери нещо, което да възпрепятства своевременното изваряване.]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Sun, 17 Oct 2010 19:23:36 +0000
Да почетем Гергьов ден с оригинални гозби и декорации за трапезата http://lamqta.com/vkusno/da-pochetem-gergiav-den-s-originalni-gozbi-i-dekoracii-za-trapezata http://lamqta.com/vkusno/da-pochetem-gergiav-den-s-originalni-gozbi-i-dekoracii-za-trapezata
Идеи за трапезата за гергьовден

Традиционно гозбите за Гергьовден са агнешко, за гарнитура с ориз с дреболии и зеленина от пресен лук и спанак. Сервират се богати салати и май до там приключват идеите за празника.
Както винаги ние от Ламята.ком искаме да ви представим нови идеи и оригинален подход към това да сте невероятна домакиня. Не, ние няма да ви напишем рецепта за най-вкусното агнешко, а ще ви дадем идеи как да направите празника забавен и страхотен с продукти различни от агнешкото месо.
]]>
bg_mar@yahoo.com (steven) frontpage Wed, 04 May 2016 16:52:27 +0000
Майстори на ГРАФИТИ - ASYLM http://lamqta.com/hobi/maystori-na-grafiti-asylm http://lamqta.com/hobi/maystori-na-grafiti-asylm майстори на графити

"Замесен " сграфити от 1989, Asylm започва своята задача да разработи разпознаваем стил по стените на коритото на река Los Angeles .Запленен от това, което може да се направи с няколко кутии боя и няколко спрея , той осъзнава различния привкус , който внася на графичната сцена на Los Angeles.Графиките и платнта му често комбинират реалистични рисунки на птици и цветя , заплетени със диви символи и цифри  и всичко това върху абстрактен фон.

 

]]>
b@m.ty (Bili) frontpage Thu, 09 Apr 2009 00:00:00 +0000
Трикове за влюбени http://lamqta.com/ot-jivota/trikove-za-vlubeni http://lamqta.com/ot-jivota/trikove-za-vlubeni Ако нямате все още подарък за празника на влюбените или пък искате да накарате любимия човек да се усмихне засвидетелствайки му любовта си използвайте някой от съветите, които изрових от Интернет за вас:

]]>
geni_petrova_21@abv.bg ( Genoveva) frontpage Mon, 16 Feb 2009 21:07:21 +0000