Хороскоп за 21.05.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
„Бюро за съвети” - ще каже за вас любимия Ви човек. Решили сте, че знаете по-добре от всички, как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация.Може съветите Ви да са правилни, но от Ваша гледна точка. За другите хора, дори и да са най-близките Ви - те да са неприемливи. Не забравяйте, че сте различни хора.
Телец
Много добре разбирате какво искате, и съвсем точно знаете, какво сте готови да пожертвате в името на това. Трудно е да си предствите по-безкомпромисна и едновременно с това по-ефективна позиция. Фактически сега всичко вършите по своему, а обкръжаващите могат само да се помиряват с това. Нищо друго не им остава. Постарайте се да намерите мирно русло за своята енергия – занимавайте се със спорт или с физически труд, и се старайте повече време да прекарате на чист въздух.

Близнаци
Сега животът Ви е изпълнен с тайни повече от всякога. Възможно е да е така, защото Вие изпитвате повече нови усещания от всякога. Открити сте за тази интрига – умът Ви е остър и се нуждае от стимулация. Изучете онова, което Ви показват хората, задавайте им трудни въпроси, което ще Ви помогне да разберете мотивите за техните постъпки. Очаква Ви откритие, но истинската радост се състои в пътя към него.

Рак
Днес ще Ви посетят мисли за пътешествия и с голям ентусиазъм ще планирате своето бъдеще. Не забравяйте да включите в плана си любимия човек и обезателно се съветвайте.В деловата сфера е вероятна активност. Бъдете по- внимателни днес и не допускайте грешки в документите. В личен план денят е подходящ за срещи и признания.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време . Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това , времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, днес ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се приемат, но най- вече би Ви се харесала интересна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на човека, с когото съвсем няма да е задължително да подържате разговор през цялото време, ще направи прекараното време съвсем хармонично.

Везни
Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.

Скорпион
В този момент точно Вие се явявате център на своя кръг на общуване, поради което трябва да предприемете активни действия и да съберете всички заедно. Това може да бъде сбирка у Вас, някаква разходка сред природата, или нещо съвсем зашеметяващо, като например да прекарате вечерта в игра на боулинг. Главната Ви цел ще е, да съберете всички заедно, за да оправите отношенията помежду им. Но дори и да не успеете да съберете всички, не смятайте неуспеха за минус за Ваша сметка. Задачата Ви е, просто да дадете на хората възможност да пообщуват.

Стрелец
Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог
Козирозите са готови да опитат щастието си на ново поприще, а днешният ден е много подходящ за правене на първи крачки в избраното направление. Наистина. Ще се наложи да се действа доста твърдо, а това съвсем няма да се хареса на всички. Денят може да бъде свързан с прекратяване на отдавнашни отношения, които не сте ценили кой знае колко, макар че сте извлекли от тях максимална полза. Денят е много подходящ за големи придобивки , а и финансовото Ви състояние позволява да правите покупки, без да прибягвате до помощта на приятели или кредитори. Вечерта е възможно да почувствате преумора и неразположение.

Водолей
Днес не говорете твърде много, защото може лесно да прегракнете или да си докарате болки в гърлото. Нещата ще се развиват някак независимо от вашите усили, което, разбира се не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце, помагайте както можете.

Риби
Днес , в процеса на запознанство с потресаващ човек от противоположния пол, ще успеете да допуснете всички възможни и невъзможни грешки, не по веднъж описани в световната литература. И в това ще бъде Вашето особено очарование, защото в тях ше бъде Вашата оригиналност.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: