Хороскоп за 23.08.2016

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Телец
Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци
Успех ще може да постигнат тези, които са готови на загуба. Фактически колкото повече жертвате, толкова по-интересни възможности Ви се предоставят. Може да реализирате планове, отнасящи се до обучение, повишаване на квалификацията или кариерата - готови сте да се трудите за собственото си благо , а и звездите обещават подкрепа. Ритъмът на живот на Близнаците е много висок и понякога е трудно да бъдат следвани представителите на този знак. Не отказвайте помощ на близките си - сега тя им е особено необходима. Може да възстановите някои свои стари връзки, но това има смисъл само ако промените своето поведение.

Рак
Кръгът Ви на общуване не е ограден с каменна стена, и пропуските в инфраструктурата правят възможно изтичането на информация. Тайните ще бъдат издадени, а Вашите пълномощия – ограничени. Едва ли ще можете да направите каквото и да било - това Ви е напълно неподвластно. Вместо да се опитвате да направите това, за да запазите конфеденциалността на онова, което вече е било казано. По-добре се съсредоточете върху профилактиката на подобни случаи. Внимателно подбирайте думите и се съсредоточете в пространността на забележките.

Лъв
„Ако той си тръгне, това ще е завинаги , така че просто не му давай да си тръгне!” – сега това не е само обикновен цитат, а ръководство за действие. Ако успеете да задържите любимия човек днес редом със себе си, то след това въобще няма да имате подобен проблем.

Дева
Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни
Разкъсвате се между две противоположни желания - да запазите това в строга тайна, или обратно - да разкажете на всички онова, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за общуване и ситуацията ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но след като направите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион
Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга - такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утвърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разум, на проверените методи и и на своите практически убеждения. Неочаквано посетилото Ви вдъхновение може да се окаже много силно, но краткотрайно. Това е добро време за общуване с приятели, както и за кореспонденция с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не винаги ще съвпадат, но обезателно ще можете да намерите приемливи компромиси.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша...








ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Хороскоп за 23.08.2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: