Хороскоп за 28.04.2016

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци
Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак
Звездите Ви съветват, през днешния ден да обърнете колкото се може по- голямо внимание на изражението на очите на своя любим човек. Двете огледала на неговата душа ще Ви разкажат много повече, отколкото думите, писмата или намеците. Затова, ако имате възможност, използвайте я правилно. И ще узнаете истината.

Лъв
Изглежда сте човек – късметлия, но даже и звездите се оказват безсилни, когато сте с твърдото намерение, да вярвате в правилността само на собствените си съждения. Дръжте своето его под контрол и помнете, че сте обкръжени от много хора, живеещи собствен живот. Особено важно е, да сведете до минимум саморекламата по време на работните съвещания , защото иначе може да се представите като лекомислен повърхностен човек , не способен да се отнесе отговорно към поставената задача. Обръщайте внимание на това, какво говорят другите, тъй като може да научите нещо жизнено важно.

Дева
Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие - както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни
Вашият любим човек няма да иака да прекара днес толкова време, колкото Ви е необходимо , и затова между вас може да възникнат определени конфликти по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по мирен път, без да прибягвате към екстремни мерки.

Скорпион
Има удивителни времена, когато хората като Вас, които добре умеят да скриват своите емоции, внезапно да се окажат заварени неподготвени. Вазбира се, Вие не вярвате в такива неща. Уверени сте, че винаги сте господар на положението. Впрочем , има отлични новини: ако успеете да запазите своята самоувереност и не позволите никой да Ви манипулира, ще съумеете да запазите своите позиции, и даже малко да ги подобрите.

Стрелец
Може би вече сте преодолели желанието си да късате и хвърляте, тъй като и Вие сте на ясно, че нищо хубаво не би се получило от това. Само би се наложило, да се върнете и да поискате извинение. Разбира се, и Вие понякога изпитвате ярост, но знаете, кога трябва да спрете , а сега този момент е дошъл. Даже е време и да се повеселите. Заемете се след това с нещо друго.

Козирог
Не е нужно да свикна с работата и дисциплината. Преди всичко няма да възприемате прекалено болезнено изискванията на шефа, клиентите и колегите. Същото се отнася и до законодателните актове, укази и разпореждания, отнасящи се непосредствено да Вас и Вашата дейност. Освен това денят може да се окаже доста напрегнат. Излишната целеустременост има вероятност да доведе до проблеми и преумора. Съумейте да се спрете навреме.

Водолей
Нужно е да промените нещо в живота си. Всеизвестно е, че обичате промените, така че в това за Вас няма нищо ново, но днес ще Ви нападне настойчивото желание да направите това колкото се може по-скоро. Възможно е, да се каните сутринта да направите буря в кабинете на шефа и да предявите своите твърди искания? Помислете както трябва. Нали много добре знаете, как власт имащите се отнасят към ултиматумите - реакцията не би могло да се нарече най-добра. Но в крайна сметка поне ще знаят, какво може да очакват от Вас. .

Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Хороскоп за 28.04.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: