Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за неделя 25 юни 2023 (25.06.2023)

( Votes )

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 24 юни 2023 (24.06.2023)

( Votes )

Овен

Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични заболявания или неочаквано влошаване на общото състояние , без видима причина. Полезни ще бъдат всякакви водни процедури, които може да окажат общоукрепващо действие на организма, но и ще Ви дадат възможност да усетите прилив на сила. През деня са възможни малки неприятности, разправии и пререкания с близки хора, но надвечер усложненията ще останат в миналото и отново ще се почувствате доволни от живота. Проявете загриженост и нежност към тези, които Ви заобикалят, защото те се нуждаят от нея.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 23 юни 2023 (23.06.2023)

( Votes )

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 22 юни 2023 (22.06.2023)

( Votes )

Овен

Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

  

Хороскоп за сряда 21 юни 2023 (21.06.2023)

( Votes )

Овен

Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 20 юни 2023 (20.06.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

Хороскоп за вторник 20 юни 2023 (20.06.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за понеделник 19 юни 2023 (19.06.2023)

( Votes )

Овен

В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

  

Страница 45 от 460

<< Начало < Предишна41424344454647484950Следваща > Край >>