Хороскоп 02.02.2010 - работа, кариера, пари !

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес е най- добре да се откажете от деловите (и всички други) пътувания и спокойно да си поседите в креслото. В краката истина няма, а пътя, макар и да не го вървите пеш, е излишна умора. По- добре поработете с главата...
   
Телец
Ако изведнъж окончателно сте решили , че със сегашната си работа трябва да се простите веднъж и завинаги, не бързайте да изгаряте всички мостове, защото е напълно възможно това решение да сте взели в не съвсем спокойно състояние. Премислете отново и преценете всички „за” и „против”.

Близнаци
На работата днес ще се създаде много благоприятна ситуация, но дали ще успеете да я направите още по- изгодна за себе си, зависи само от Вашата нагодчивост и от усилията, които ще положите. Проявете настойчивост и тогава ще успеете да повишите своята заработка.

Рак

Днес ще се наложи да се научите да прощавате чуждите грешки. Не поставяйте човека в някакъв свой черен списък, само защото е бил некомпетентен по някой въпрос! Възможно е, просто да не е толкова опитен, колкото Вас, и се нуждае от Вашата подкрепа. Бъдете по- снизходителни и дружелюбни.

Лъв
Днес не трябва прекалено да се увличате в усъвършенстване в професионалната сфера. Към това може би ще пристъпите през следващата седмица, а сега е взжно да свършите всички онези задачй, които са Ви се натрупали напоследък. И няма да е толкова лесно, да се справите с това на практика....

Дева
Днес не се опитвайте да действате оригинално, като измисляте нови решения на проблемите. Всичко гениално е просто. Помнете това и дейставайте така, както в първия момент Ви подскаже Вашата интуиция и Вашето професионално чувство. Това решение ще бъде и най- добро.

Везни
Не се ядосвайте днес за дребни неща. Вазбира се, всички са на ясно, че времето не стига, затова просто ще Ви се наложи да бъдете над всички житейски неуредици и да станете по- мъдри. Добре би било, да не си губите времето напразно, защото скоро се планира много активно мероприятие, което ще изисква от вас голямо количество енергия.

Скорпион
По-добре е понякога да забравим бремето на лидерството и тежестта на отговорността, която ни задължава да го поемем. Сега за Вас най-оптималния вариант е, да се работи под ръководството на опитния шеф, и да приключите с онези неща, които дълго време все не сте успявали да свършите.

Стрелец
Престанете непрекъснато да търсите за съвети своите началници. Иначе шефа ще реши, че не можете и крачка да направите без неговите указания. Научете се сами да взимате решения и да поемате отговорност за т ях. Действайте обмислено , и тогава няма да допускате грешки.

Козирог
Днес трябва да помните, че най-наптед сте служител, който е важен и надеждни, и едва след това човек. Ако имате нещо да Ви боли, или нещо да Ви притеснява и да не ви дава възможност да работите нормално , за тази причина просто ще се наложи да забравите. Животът е жесток.

Водолей
Този ден ще върви сякаш в режим на снимане на забавено снимане: ще Ви се струва, че всяка минута е дълга колкото цял час. Може би просто рядко Ви се случва да се сблъсквате с този феномен, когато нещата стават не в екстремално време, а спокойно и тихо. Насладете се на момента!

Риби
  Днес не Ви се разрешава, да се отвличате от външни дразнители по време на изпълнението на непосредствените си трудови задължения . Ако изцяло и напълно се концентрирате върху работата, тя ще ви отнеме относително кратък период от време, и след това можете да си отдъхнете през оставащите работни часове.

 

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: