Хороскоп за 01.02.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа...
Телец
Сложно ще бъде днес за Вашия любим човек да направи избор между хубаво и важно, а и между интересно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата ако ще и да се наложи да организирате специални мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа - от блатото да се наложи да дърпате хипопотам...

Близнаци
Събитията, които носи този ден, на пръв поглед ще изглеждат въобще не свързани помежду си, а и съвсем неочаквани. Само че ако се ориентирате в ситуацията, може да откриете и причината, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте виновни за това – онова. Това ще се окаже и най-трудния момент в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към подобряване. Днес много ще Ви хвалят, подкрепят и одобряват. На всичко, което твърди приятни неща, може да се вярва. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които искате - днес можете да си го позволите.

Рак
През този ден звездите препоръчват да привлечете вниманието на своя любим човек по някакъв съвсем екствравагантен способ. Например необичайно облекло, нетривиално поведение или несвойствено за Вас безразличие. За постигане на поставената цел са добри и подходящи всички средства.

Лъв
Днешният ден ще бъде за Вас не леко изпитание. Любовта Ви ще бъде изложена на някакви опасности и даже ще бъде сериозно застрашена отвън. Само че ако Вие и Вашата половинка имате сериозно намерение да бъдете дълго и щастливо заедно, обезателно с всичко ще се справите по най-добрия начин.

Дева
В последно време в семейните ви отношения са станали големи промени и всички вие ги преживявате в нова фаза. Това може да доведе до някои конфликти, но те са необходими за по-нататъшното Ви развитие. Всичко това няма много да продължи. Възможно е някой да не успява с останалите ои да се чувства неловко от това, че не може като другите да се похвали с голямо количество новини. Помогнете на тези хора да догонят останалите. Напомете им, че всички вие взимате непосредствено участие в успехите един на друг.

Везни
Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи - също...

Скорпион
Денят е напрегнат и сложен. Ще останете на саме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.

Стрелец
Не трябва да поемате прекалено много задължения: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкова по-добре ще премине деня. Няма причина за опасения от неуспехи в сериозните и важни работи, но дребните неприятности днес са повече от допустими. Вероятни са лесни победи и не е изключено благоприятно разрешение на някакъв важен за Вас въпрос. Първата половина на деня е подходяща за пътувания и неформални срещи. През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разум няма да Ви напусне при никакви обстоятелства. Много ярко и почти агресивно ще се проявява днес стремежът Ви към независимост.

Козирог
Отличен ден за уединена работа, и за внимателна и обстойна подготовка за решаване на важна задача. Звездите не Ви съветват прекалено активно да се стремите да сте на преден план, да постъпите на нова длъжност или да разкривате своите тайни. Ако се включвате в някакъв пореден етап на работа, не е за препоръчване да афиширате своето участие в някакви други проекти или мероприятия. Да постигнете замислената цел, ще Ви помогнат хора от далече. Дистанционното общуване с колеги или началството( например по електронната поща), може да стане по-приемливо, отколкото непостедствения контакт „очи в очи”.

Водолей
Днес за пореден път ще се убедите, че даже и от най-безизходната ситуация винаги има изход, като съвсем не е задължително той да е най-неприятен. Много е важно да го намерите, а и да съумеете правилно да го използвате! Успехът във Вашия личен живот днес ще зависи само от Вас.

Риби
Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.
Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: